Samsung Galaxy S4

Samsung-Galaxy-S4-black preview

Sinds de lancering van de eerste Samsung Galaxy S is het een enorme gekte wanneer Samsung een nieuwe aanvoerder van de Galaxy S-familie aankondigt. Net als vorig jaar, rondom de lancering van de Galaxy S III, verdronken we dit jaar bijna in een zee van geruchten. Gisteravond werd in New York de Samsung Galaxy S4 aangekondigd en wij waren er bij.

Samsung Galaxy Note III en Galaxy Tab 3

note2 2323527b

Exact een week geleden is de Samsung Galaxy S4 aangekondigd tijdens een groots evenement in New York en dan wordt het alweer snel tijd om vooruit te kijken. Zowel de Galaxy Note III als de Galaxy Tab 3 zouden volgens geruchten aangekondigd gaan worden tijdens de IFA in Berlijn, die begin september plaats zal vinden.

TomTom in oktober 2012 naar Android

TomTom heeft aangekondigd dat het in de maand oktober een navigatieapplicatie voor het Android-besturingssysteem gaat uitbrengen. Eerder sprak het bedrijf nog van deze zomer. De software is al enige tijd beschikbaar voor iOS.
Bekijk hieronder een video van TomTom draaiend op het Android besturingssysteem. 


TomTom bevestigt komst Android app

samsung-galaxy-2TomTom komt na de iPhone app "binnenkort" ook op de markt met een versie van zijn navigatiesoftware voor Android-toestellen. Na de app voor de iPhone zal TomTom binnenkort ook een versie van zijn navigatiesoftware voor Android-toestellen introduceren. Dat heeft Marketing Director Consumer business unit Corinne Vigreux verklaard in een interview met de website PocketGPSWorld. Het bedrijf ziet volgens Vigreux voorlopig niets in versies voor Windows Phone 7 of de iPad. Over deze laatste zegt Vigreux: "Deze is te groot en dat levert veel problemen op bij het bevestigen in de auto zonder het zicht op de weg te belemmeren. Daarnaast is het scherm ongeschikt om in een auto met veel lichtinval het beeld goed te kunnen zien." 

Er is nog geen precieze datum voor de Android-release genoemd.

TomTom HD Traffic live versie 5.0

tomtom-hdTomTom kondigt vandaag de HD Traffic versie 5.0 aan. De service, die real-time verkeersinformatie doorgeeft aan de TomTom LIVE systemen, is zodanig verbeterd dat het bereik en de nauwkeurigheid ervan groter zijn dan ooit tevoren. Bestuurders met een TomTom navigatiesysteem met HD Traffic 5.0 hebben zodoende nog meer controle over hun reis met verbeteringen in zowel de verwachte aankomsttijd als een uitgebreider aanbod van alternatieve routes.