Navigon MobileNavigator Iphone 1.5

navigon-car-kit

UPDATE 29-03-2010: Inmiddels is de nieuwe versie 1.5.0 beschikbaar in de Appstore.

Navigon MobileNavigator krijgt binnenkort een update naar 1.5.0. In deze nieuwe versie is MyRoutes een van de nieuwe functies. Hierbij krijg je drie mogelijke routes te zien, waarna je kunt kiezen welke van de drie je voorkeur heeft. De applicatie leert van je persoonlijke rijstijl qua routes, dag en tijdstip waarop je reist.

 

Er is ook een functie toegevoegd voor het publiceren van berichtjes op Twitter en Facebook. Zo kun je anderen snel laten weten hoe laat je aankomt en waar je nu bent. Handig voor als je in de file staat... 

Een derde nieuwe functie is de panorama-view: dit is een realistische weergave van het landschap. Voor deze laatstgenoemde functie zul je wel een In App Purchase moeten doen.

NAVIGON MyRoutes

De NAVIGON MyRoutes functie maakt van je iPhone een persoonlijke routeplanner. Berekening van de route gaat op basis van de persoonlijke rijstijl, dag en het tijdstip. NAVIGON MyRoutes berekent maximaal drie routes waaruit de gebruiker kan kiezen maar beveelt ook één beste route aan – zoals gezegd: op basis van eerder rijgedrag.

myroutes

 

Panorama View3D

Voor nog meer gebruiksgemak kun je in Navigon MobileNavigator 1.5.0 de applicatie uitbreiden met Panorama View3D. Het scherm geeft een realistische kijk op het landschap en bevordert hiermee de oriëntatie tijdens het navigeren. iPhone-gebruikers kunnen Panorama View3D als In App Purchase aanschaffen voor 9,99 euro.

navigon-preview

Bron: Iphoneclub